Onze post-ophaallocatie is in verband met het faillissement van Office Centre aan de Industrieweg Nijmegen komen te vervallen. Als nieuwe locatie kregen wij een bedrijf in Wijchen toegewezen. (Meer dan 10 km). En dat is voor ons te ver weg.

Na rijp beraad hebben wij daarom besloten postbus 390 op te heffen en van ons bezoekadres Waalhaven 1k ook het postadres te maken.

Postbus 390 wordt opgeheven.

Wat betekent dit voor de brievenbushouder?

De meeste houders die bij ons een brievenbus huren hebben als officieel woonadres ‘Postbus 390’. Nu de postbus wordt opgeheven betekent het dat zij zullen moeten gaan ‘verhuizen’ naar Waalhaven 1k.

De brievenbushouders hebben vanaf nú tot 31-12-2022 de tijd om al hun (zakelijke) contacten te berichten dat postbusnummer 390 Nijmegen komt te vervallen en dat hun postadres verandert naar Waalhaven 1k, 6541 AG Nijmegen.

Wij betreuren het ten zeerste dat wij de brievenbushouders opzadelen met veel werk, maar dat betekent wel dat wij onze verhuurprijs voor een brievenbus niet hoeven te verhogen.

Wat betekent dit voor u lezer (en/of parochiaan)?

We stellen het zeer op prijs als u ons op de hoogte wilt houden van wat uw dagelijks leven u brengt. Nu het postbusnummer wordt opgeheven willen wij u vragen vanaf nu uw familieberichten (overlijdensberichten, geboortekaartjes, aankondigingen van een huwelijk of doop, enz.); vakantiegroetjes; adreswijzigingen en alle andere papieren communicatie, te adresseren aan: Waalhaven 1k, 6541 AG Nijmegen.

Wij willen u vragen ons postadres in uw (digitaal) adressenboek te wijzigen. Wij houden de postbus 390 aan tot en met 31 december 2022, maar wijzig het nu direct dan bent er mooi van af.

KSCC Nijmegen