verhuur

verhuur

Af en toe is het nodig

vergaderen, een bijeenkomst.

Samen vieren.

De neuzen dezelfde kant op krijgen.

Even bijpraten…

Terugkijken en

nieuwe plannen maken.

Schipperscentrum Nijmegen is een drijvend kerkschip en ontmoetingscentrum, uitstekend geschikt voor bijeenkomsten als vergaderingen, familiefeesten, voorstellingen, congressen, cursussen, repetities en kerkelijke uitvaarten. In het ruim van ons schip vindt u zelfs een interessant binnenvaartmuseum. Als u bij ons de loopplank over gaat, dan komt u aan boord letterlijk en figuurlijk in rustiger vaarwater. Een bijzondere ervaring voor elke bezoeker.

Wilt u bij ons een ruimte huren of een activiteit organiseren? Bekijk onze verhuurmogelijkheden en neem contact met ons op.

Centraal gelegen

Schipperscentrum Nijmegen is centraal gelegen in de Waalhaven in Nijmegen. Het bezoekadres is: Waalhaven 1k in Nijmegen.
Navigatie: volg Havenweg Nijmegen.

U kunt (betaald) parkeren bij de Waalhaven binnen de witte vakken (buiten de
witte vakken wordt bekeurd) of op het weggetje op de dijk (Havenweg) boven
het schip.
Betaald parkeren is van ma t/m za 9.00 – 18.00 uur, do t/m 21.00 uur.
Zon- en feestdagen vrij parkeren.
Het tarief is € 2,- per uur. Te betalen bij de automaat of parkeerapp.

Een gedetailleerde routebeschrijving naar het Schipperscentrum, per auto of openbaar vervoer, kunt u hier downloaden (en uitprinten).

Voor kleine en grote groepen

Het Schipperscentrum Nijmegen beschikt over verschillende zalen voor groepen van 4 tot ruim 200 personen. Lees hier meer over onze ruimtes aan boord.

Moderne audiovisuele hulpmiddelen

Aan boord van Schipperscentrum Nijmegen zijn alle moderne audiovisuele hulpmiddelen aanwezig om uw bijeenkomst succesvol te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een professionele geluidsinstallatie, een orgel, vaste- en/of loopmicrofoons, een beamer met projectiescherm, LCD-schermen, livestreaming van uw bijeenkomst, videovergaderen en gebruik van ons Wifi-netwerk. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij informeren u graag over de beschikbaarheid en de kosten van het gebruik van de verschillende hulpmiddelen.

Catering

Aan boord van Schipperscentrum Nijmegen vindt u een gezellige bar. Het nuttigen van koffie/thee of andere dranken bij uw bijeenkomst is geen enkel probleem. De bediening aan boord vindt plaats door mensen die gewend zijn het anderen naar hun zin te maken! Graag bespreken wij met u welke cateringwensen er zijn. Bijvoorbeeld versgebakken taart, een heerlijke lunch of borrelhapje.
Lees hier meer over onze catering aan boord.