christoffel nieuwsbrief

Christoffel Nieuwsbrief

Christoffel Nieuwsbrief is hét digitale familiemagazine van het KSCC en de landelijke parochie voor de binnenvaart, circus- en kermisgemeenschap.
Het verschijnt elke twee weken.

Gratis lezen

U kunt de Christoffel Nieuwsbrief hier gratis lezen.
Klik hieronder op het symbool: voor volledige weergave op het beeldscherm. Om terug te gaan naar de huidige situatie klik weer op het symbool:
In ons archief kunt u oude uitgaves teruglezen.

Word abonnee

Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer een nieuwe nieuwsbrief verschijnt, geef u dan op als abonnee.

Extra Nieuws

Naast de tweewekelijkse Christoffel Nieuwsbrief verstuurt de Stichting KSCC en de Parochie voor binnenvaart, circus en kermis ook af en toe EXTRA Nieuws.
In EXTRA Nieuws wordt kort nieuws of een andere mededeling vermeld dat niet kan wachten tot de volgende uitgave. Denk aan berichten over KSCC Soos met; bijzondere vergaderingen; feesten maar ook overlijdensberichten van parochianen.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en EXTRA Nieuws ontvangen? Klik dan op de onderstaande blauwe link en u wordt doorverwezen naar een nieuw pagina met een aanmeldformulier.

Meld u aan voor EXTRA Nieuws.

Lees de Christoffel Nieuwsbrief door hieronder in het archief uw keuze te maken. U treft hier ook de nieuwste uitgave aan.

Word abonnee

*= verplicht veld

Deel uw bericht met onze redactie

Heeft u nieuws voor ons familiemagazine? Stuur dan uw bericht naar de redactie van het Christoffel Nieuws via of per post via Waalhaven 1 k, 6541 AG Nijmegen.

 

Adreswijziging doorgeven

Bent u al abonnee en wilt u een adreswijziging doorgeven? Stuurt u dan een e-mail naar of bel ons via 024-3777575.

 

Adverteren in Christoffel Nieuwsbrief?

Met uw advertentie in Christoffel Nieuws zorgt u niet alleen voor uw naamsbekendheid maar bent u ook een belangrijke supporter van ons werk! Wilt u adverteren in Christoffel Nieuws? Stuurt u dan een e-mail naar of bel ons via 024-3777575. U ontvangt dan per ommegaande van ons de specificaties, voorwaarden en tarieven.