Het KSCC, de Landelijke Parochie en de aalmoezenier krijgen regelmatig overlijdensberichten, geboortekaartjes, aankondigingen van huwelijken en jubilea of verhuisberichten.

In het kader van de wet op de privacy:
Wanneer u niet wilt dat deze informatie gepubliceerd wordt in de Christoffel Nieuwsbrief, op het informatiebeeldscherm bij de ingang van het Parochiecentrum of op deze website, wilt u dit alstublieft aangeven bij het verzenden van het bericht of kaart.

Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u op zoek naar een familiebericht van het jaar 2021 of 2022 dan kunt u hieronder de familieberichten uit 2021 of 2022 lezen.

Familieberichten 2022
Familieberichten 2021

Doop, Kermis

Op zaterdag 2 maart wordt Remy Rudolf Frédéric Marinus Seuters gedoopt. Remy is het zoontje van Kristy en Rudie Seuters. Peter en meter zijn Dennis van Gool en Martina Scheepers. De doop vindt in de St. Annakapel in Breda plaats en wordt toegediend door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 25 februari vieren Han de Beijer en Jaco van Leuveren dat zij 12,5 jaar getrouwd zijn. De feestelijkheden vinden in Brasserie De Boerderij in Arnhem plaats.

Wij feliciteren Han en Jaco met hun koperen huwelijk.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 21 februari geven Emely Denies en Patrik Enders elkaar het ja-woord. Het huwelijk vindt plaats in de Heilig Kreuz Kirche te Aachen (D) en wordt voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Doop, Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 16 februari gaven Joep Hoefnagels en Chantal Schaak elkaar het ja-woord. Aansluitend werd na de huwelijksceremonie hun dochtertje Rose gedoopt.

De huwelijks- en doopceremonie hebben in de St. Maria Himmelfahrt Kirche te Keulen (D) plaatsgevonden.

Doop, Kermis

Op donderdag 25 januari is Christy Josephina Maria Weyn gedoopt. Christy is het dochtertje van Melanie Brunselaar en Tomas Weyn. Peetouders zijn Shannah Guhnen, Shanice Kros, Wouter Weyn en Cokkie Arijaans. Ze werd gedoopt door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb in de Heilige Geest kapel in Assel.

Doop, Kermis

Op zondag 19 november is Heinrich Erno Antonius (Jack) Roels gedoopt. Jack is het zoontje van Joey Roels en Shannah Guhnen. Peetvaders zijn Micheal Brouwer en Heinrich Guhnen.

Jack werd gedoopt door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb.

Binnenvaart, Doop

Op zondag 29 oktober werd Roos Juul Maria Jacobs gedoopt. Roos is het dochtertje van Dirk en Marieke Jacobs en zusje van Saar.

Het sacrament werd toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb op het KSCC Nijmegen.

Geboorte

Op zaterdag 14 oktober is Senna Didi Julia Schoonderwoerd geboren. Senna is het dochtertje van Jeroen en Aline Schoonderwoerd en het zusje van Gini.

Binnenvaart, Huwelijk

Op zaterdag 14 oktober zijn Janneke en Siebren Mooren getrouwd. Zij gaven elkaar het jawoord in de Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp.

Algemeen, Doop

Op zondag 1 oktober is Philippa Irene Maria Terwindt gedoopt. Philippa is het dochtertje van Frederik en Maureen Terwindt – Wouters. Peetouders zijn Xander Sterk en Willemijn Hilbrink. Philippa werd gedoopt in de Kapel Cenakelkerk H. Landstichting door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Wij wensen Philippa een leven vol geluk en gezondheid toe!

Binnenvaart, Jubileum

Op zaterdag 30 september vierden Ellen en John Meyer dat zij 40 jaar geleden op 23 september in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij vierden het jubileum met familie en vrienden op de ss Rotterdam in Rotterdam.

Wij feliciteren Ellen en John met hun robijnen huwelijk.

Circus, Huwelijk, Kermis

Op zaterdag 16 september zijn Katja Deutschmann en Adrian Bolzern getrouwd. De huwelijkse inzegening heeft in de Kirche Berikon in Berikon Zwitserland plaatsgevonden.

Acht jaar lang was Adrian Bolzern pastoor van de Petrus en Paulusparochie in Aarau, maar hij is vooral bekend als pastoor van de Zwitserse circus- en kermisgemeenschap. Eind juli 2022 legde hij zijn ambt neer.

Wij feliciteren Katja en Adrian met hun huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Tijd voor een feest. Op zondag 10 september vierden Corry en Wim Buil dat zij 50 jaar gelden op 7 augustus zijn getrouwd. Wij feliciteren Corry en Wim met hun gouden huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op zaterdag 26 augustus vierden Toon en An van Strien dat zij 55 jaar geleden op 26 juli 1968 zijn getrouwd. Zij hebben dit gevierd met hun kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden in Herpen.

Wij feliciteren Toon en An met hun smaragden huwelijk.

Binnenvaart, Geboorte

Op zaterdag 26 augustus is Sem Paulus Hendrik Leenheer geboren. Sem is het zoontje van Tom en Samantha Leenheer – Smit.

Binnenvaart, Doop

Op zondag 13 augustus is Johannes Wilhelmus (Jaxx) van Fessem gedoopt. Jaxx is het zoontje van William en Kelly van Fessen en broertje van Jaylinn, Fiënne en Maicy. Peetooms zijn Mark Thiecke en Tom Giesbers.

Jaxx werd gedoopt op het KSCC Schipperscentrum door aalmoezenier Van Welzenes sdb.

Wij wensen Jaxx een leven vol geluk en gezondheid en een fijne doopdag!

Doop, Kermis

Op zondag 16 juli werd Leyla Engeliena Theodora Hoogervorst gedoopt. Ze is het dochtertje van Dirk Hoogervorst en Estelle Hagen. Peetooms zijn Rick Hoogervorst en Robin Hagen. Leyla werd gedoopt door aalmoezenier Van Welzenes in de St. Willibrorduskerk in Vierakker.

Binnenvaart, Geboorte

Op donderdag 13 juli is Lani Madelief Perryman geboren. Dochtertje van Ian Perryman en Deanne Verberck.

Algemeen, Jubileum

Op zaterdag 8 juli vierden Theo en Dinie Jacobs dat zij 40 jaar getrouwd zijn. Het jubileumfeest begon met een kerkelijke inzegening om 15.00 uur in Winssen. Daarna volgde een gezellig samenzijn. Wij feliciteren Theo en Dinie met hun robijnen huwelijk.

Binnenvaart, Geboorte

Op woensdag 5 juli is Owen de Goeij geboren. Owen is het zoontje van Twan en Serena de Goeij en broertje van Evy.

Algemeen, Jubileum

Op zaterdag 1 juli vierden Alphons en Marlie Rikken – Diederen dat zij 30 jaar getrouwd waren in 2022. Meegevierd werd dat Marlie in 2021 (midden in de coronatijd) 60 jaar is geworden en dat Alphons in dit jaar 2023 de gezegende leeftijd van 70 jaar heeft bereikt. Wij feliciteren Alphons en Marlie met hun parelen huwelijk.

Binnenvaart, Geboorte

Op dinsdag 27 juni is Isabelle Eline Claire Driessen geboren. Dochtertje van Wim en Rianne Driessen – Leenman en zusje van Claire (†) en Nicolai.

Algemeen, Geboorte

Op donderdag 22 juni is Lena Peters geboren. Lena is het dochtertje van Laura en Wilfred Peters en kleindochter van Nellie Peters.

Binnenvaart, Heilig Vormsel

Op zondag 28 mei, Eerste Pinksterdag, ontvingen Milan en Yara Verlaan hun Heilig Vormsel. Milan en Yara zijn zoon en dochter van Ronald en Tessa Verlaan – Valk. Het sacrament werd door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb toegediend.

Circus, Doop

Op maandag 22 mei werd Joline Theresia Renz gedoopt. Joline is het dochtertje van Franz en Georgina Renz. Peetouders zijn Nadya Zinnecker, Helger en Gunna Loer en Scarlet Renz.

Tegelijk werd

Op maandag 22 mei Adrian Anthony Renz gedoopt. Adrian is het zoontje van Anthony Renz en Kimberley Schöll. Peetouders zijn Bernhardo Renz, Aron Zinnecker en Talina Schöll.

De kinderen werden door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb gedoopt.

Binnenvaart, Huwelijk

Op donderdag 18 mei traden Tom Leenheer en Samantha Smit in het huwelijk. De ceremonie begon om 15.00 uur op Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. De kerkelijke huwelijksinzegening werd gegeven door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb.

Algemeen, Jubileum

Op zaterdag 13 mei vierden Jan en Marita Roest dat zij op 17 maart 40 jaar zijn getrouwd. Er werd meegevierd dat Marita 60 jaar is geworden en Jan nog net 70 was. Jan is jarenlang werkzaam geweest als directeur van de Rijden School.

Wij feliciteren Jan en Marita met hun robijnen huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 23 april vierden Wim en Nel van Meel dat zij 60 jaar (op 24 april) geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wij feliciteren Wim en Nel met hun diamanten huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op zaterdag 22 april vierden Kees en Aly van Dreumel – Jansen dat zij 60 jaar (op 18 april) geleden zijn getrouwd. Wij feliciteren Kees en Aly met hun diamanten huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 2 april vierden Elbert en Wilma Vissers – Hubers dat zij 50 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat het bootje nog steeds vaart.

Wij feliciteren Elbert en Wilma met hun Gouden Huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op vrijdag 31 maart waren Theo en Gerda de Koning – Van Mullem 50 jaar getrouwd. Het jubileum werd tegelijkertijd gevierd met de doop van de MTS Lobelia en MTS Birjo en de inzegening van de MTS Birjo II, van rederij KOMU shipping.

Wij feliciteren Theo en Gerda met hun Gouden Huwelijk.

Doop, Heilig Vormsel, Kermis

Op zondag 19 maart werd Whitney Elizabeth Maria Akcakaya gedoopt. Na de doop ontving Whitney haar Eerste H. Communie. Een bijzondere viering dus op deze zondag. Peter en meter zijn Nicolaas Martinus Eckelboom en Shannon Akcakaya.

De plechtigheid heeft op het KSCC Parochiecentrum plaatsgevonden en werd voorgegaan door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 11 maart ontving Tony Nadus Ricardo Gerrits zijn Eerste H. Communie. Tony is het zoontje van Chiel Gerrits en Christy Hamers en broertje van Guillaume. Peetooms zijn Nadus van der Vorst en Ricardo Hamers.

Het sacrament werd in Soesterberg toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Doop, Kermis

Op zaterdag 11 maart werd Guillaume Gerrits gedoopt. Guillaume is het zoontje van Chiel Gerrits en Christy Hamers en broertje van Tony. Peettantes zijn Shalina Scheffer en Tonia Brummer.

Het sacrament werd in Soesterberg toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Circus, Geboorte, Kermis

Op 8 maart 2023 is Lia Enya Bolzern geboren. Dochtertje van Katja en Adrian Bolzern. Pfarrer Bolzern is voor Zwitserland lid van FORUM en ENTE.

Doop, Kermis

Op zondag 5 maart werd Johanna Antonia Henrica (Jeany) Hinzen gedoopt. Jeany is het dochtertje van Jan en Lena Hinzen – Ordelmans. Peettantes zijn Jeanet van de Vorst – Ordelmans en Gwendelyne Lubbers.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 5 maart vierden Piet en Lien Zandee – van Drunen dat zij 65 jaar getrouwd zijn. Op die dag was ook Lien jarig en vierde zij dat ze 89 is geworden. Wij feliciteren Lien met haar verjaardag en Piet en Lien met hun Briljanten Huwelijk.

Heilig Vormsel, Kermis

Op zaterdag 4 maart ontving Roosanna Swinkels het sacrament van het Vormsel. Roosanna is het dochtertje van Sarah en Pierre Swinkels – Barth en zusje van Dana.

Het Heilig Vormsel werd toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 4 maart ontving Dana Swinkels haar Eerste H. Communie. Dana is het dochtertje van Sarah en Pierre Swinkels – Barth en zusje van Roosanna.

Het sacrament werd toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 3 maart zijn Demi Scheffer en Frank Vale in het huwelijksbootje getreden. De huwelijksplechtigheid werd in de Sint Gertrudiskerk in Bergen op Zoom door aalmoezenier B. van Welzenes sdb voltrokken.

Algemeen, Geboorte

Op maandag 13 februari is Hermanus Ronaldus Johannes (Kyan) Wijnhoven geboren. Kyan is het zoontje van Niels en Ashley Wijnhoven – van de Ven. Peettante is Suzanne Lanters en peetoom is Johan van de Ven.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zondag 5 februari ontving Tommy Ordelman zijn Eerste Heilige Communie. Tommy is het zoontje van Willy en Nancy Ordelmans – Oudsen en broertje van Willy. Het sacrament werd toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb in de kerk op het KSCC Parochiecentrum.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 3 februari gingen Toon Hoefnagels en Sascha van Griensven met elkaar trouwen. De huwelijksceremonie vond plaats in de Liduina Basiliek Kerk te Schiedam en werd voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op vrijdag 27 januari ontving Louisa Verwijk haar eerste Heilige Communie. Louisa is het dochtertje van Henky Verwijk en Joleen Stuij. De plechtigheid vond in de R.K. Kerk in Bergen op Zoom plaats en werd voorgegaan door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 25 januari traden Joey van Zetten en Shanice Kros in het huwelijk. De huwelijksinzegening vond in de Mariakerk in Apeldoorn plaats en werd voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb. Tijdens de plechtigheid werd ook hun zoontje Joe gedoopt.

Doop, Kermis

Op woensdag 25 januari werd Johannes Henrikus (Joe) van Zetten gedoopt. Zoontje van Joey van Zetten en Shanice Kros, die tijdens dezelfde plechtigheid in het huwelijk traden. Peetooms zijn Louis Vallentgoed en Jordy van Zetten. De doop en huwelijksinzegening werden voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb in de Mariakerk in Apeldoorn.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 20 januari gaven Chiel de Winter en Demi Buwalda elkaar het ja-woord. De ceremonie begon om 10.30 uur in Kasteel de Grote Hegge in Thorn. Aansluitend was de kerkelijke inzegening in de St. Martinuskerk in Weert.

Wij hopen dat Chiel en Demi een fijne trouwdag hebben gehad.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 18 januari 2023 zijn Jopie en Michelle Rooze – de Voer in het huwelijk getreden. De huwelijksvoltrekking, na tien jaar samenzijn, had plaats in het Raadhuis van Apeldoorn.

Wij hopen dat Jopie en Michelle een fijne trouwdag hebben gehad.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 14 januari ontving Djayda Brunselaar haar Eerste Heilige Communie in de R.K. Kerk in Sweikhuizen door aalmoezenier B. van Welzenes.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 13 januari 2023 zijn Cheryl van de Wiel en Yan Way Fong getrouwd. De kerkelijke huwelijkssluiting vond plaats in de Sint Janskerk te ‘s-Hertogenbosch door aalmoezenier B.E.M. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op donderdag 12 januari ontving Johanna de Voer haar Eerste Heilige Communie. De ceremonie had in de Heilige Geestkapel in Assel bij Apeldoorn plaats en werd uitgevoerd door aalmoezenier B. van Welzenes.

Doop, Huwelijk, Kermis

Op 8 januari 2023 trouwden Cokkie Arjaans en Christy Brantenaar en werd tegelijkertijd Cokkie , Cornelis Antonius Branternaar, zoon van Cokkie en Christy gedoopt door aalmoezenier B.E.M. van Welzenes sdb. De viering heeft in Onze Lieve Vrouw Kerk te Overveen plaatsgevonden.

Correspondentieadres: Lage Brink 54, 7317 BE Apeldoorn

Doop, Kermis

Op dinsdag 3 januari 2023 zijn Yisanne Henderica (Petra) Fong en Yack Marinus (Marcel) Fong gedoopt. Zij zijn de kinderen van Cheryl Henderica van de Wiel en Yan Way Fong. Ook Cheryl en Yan werden gedoopt.

Zij werden gedoopt op het Schipperscentrum te Nijmegen door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.