Het KSCC, de Landelijke Parochie en de aalmoezenier krijgen regelmatig overlijdensberichten, geboortekaartjes, aankondigingen van huwelijken en jubilea of verhuisberichten.

In het kader van de wet op de privacy:
Wanneer u niet wilt dat deze informatie gepubliceerd wordt in de Christoffel Nieuwsbrief, op het informatiebeeldscherm bij de ingang van het Parochiecentrum of op deze website, wilt u dit alstublieft aangeven bij het verzenden van het bericht of kaart.

Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u op zoek naar een familiebericht van het afgelopen jaar 2021 dan treft u hieronder een document aan met alle familieberichten uit 2021.
Familieberichten 2021

Algemeen, Huwelijk

Op zaterdag 30 juli zal het kerkelijke huwelijkssluiting van Frederik Terwindt en Maureen Wouters plaatsvinden in de kerk Chieso di San Giovenale van Orvieto, Italië. Aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb zal bij het huwelijk assisteren.

Binnenvaart, Doop

Op zondag 12 juni werd Maicy Mina Andrea van Fessem gedoopt. Dochtertje van Kelly en William van Fessem – Thiecke en zusje van Jaylinn en Fienne.

Maicy is door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb gedoopt op het KSCC Parochiecentrum.

Binnenvaart, Doop

Op zaterdag 11 juni werd Jasmina Aurelia Tullemans gedoopt. Jasmina is een dochtertje van Christian Tullemans en Melinda Tullemans – Ravlic en zusje van Sanja. Peter en meter zijn Miro Ravlic en Diny Tullemans.

Jasmina is door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb gedoopt op het KSCC Parochiecentrum.

Binnenvaart, Geboorte

Op maandag 21 maart is Zoey Amélie Valk geboren. Dochtertje van Rens en Clementien Valk. Zusje van Ted.