Het KSCC, de Landelijke Parochie en de aalmoezenier krijgen regelmatig overlijdensberichten, geboortekaartjes, aankondigingen van huwelijken en jubilea of verhuisberichten.

In het kader van de wet op de privacy:
Wanneer u niet wilt dat deze informatie gepubliceerd wordt in de Christoffel Nieuwsbrief, op het informatiebeeldscherm bij de ingang van het Parochiecentrum of op deze website, wilt u dit alstublieft aangeven bij het verzenden van het bericht of kaart.

Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u op zoek naar een familiebericht van het jaar 2021 of 2022 dan kunt u hieronder de familieberichten uit 2021 of 2022 lezen.

Familieberichten 2022
Familieberichten 2021

Binnenvaart, Heilig Vormsel

Op zondag 28 mei, Eerste Pinksterdag, ontvangen Milan en Yara Verlaan hun Heilig Vormsel. Milan en Yara zijn zoon en dochter van Ronald en Tessa Verlaan – Valk. Het sacrament wordt door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb toegediend.

Circus, Doop

Op maandag 22 mei werd Joline Theresia Renz gedoopt. Joline is het dochtertje van Franz en Georgina Renz. Peetouders zijn Nadya Zinnecker, Helger en Gunna Loer en Scarlet Renz.

Tegelijk werd

Op maandag 22 mei Adrian Anthony Renz gedoopt. Adrian is het zoontje van Anthony Renz en Kimberley Schöll. Peetouders zijn Bernhardo Renz, Aron Zinnecker en Talina Schöll.

De kinderen werden door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb gedoopt.

Binnenvaart, Huwelijk

Op donderdag 18 mei treden Tom Leenheer en Samantha Smit in het huwelijk. De ceremonie begint om 15.00 uur op Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. De kerkelijke huwelijksinzegening wordt gegeven door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb.

Algemeen, Jubileum

Op zaterdag 13 mei vieren Jan en Marita Roest dat zij op 17 maart 40 jaar zijn getrouwd. Meegevierd wordt dat Marita 60 jaar wordt en Jan nog net 70 is. Jan is jarenlang werkzaam geweest als directeur van de Rijden School.

Wij feliciteren Jan en Marita met hun robijnen huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 23 april vieren Wim en Nel van Meel dat zij 60 jaar (op 24 april) geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wij feliciteren Wim en Nel met hun diamanten huwelijk en wensen hen veel plezier op 23 april.

Binnenvaart, Jubileum

Op zaterdag 22 april vieren Kees en Aly van Dreumel – Jansen dat zij 60 jaar (op 18 april) geleden zijn getrouwd. Wij feliciteren Kees en Aly met hun diamanten huwelijk en wensen hen veel plezier op 22 april.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 2 april vierden Elbert en Wilma Vissers – Hubers dat zij 50 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat het bootje nog steeds vaart.

Wij feliciteren Elbert en Wilma met hun Gouden Huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op vrijdag 31 maart zijn Theo en Gerda de Koning – Van Mullem 50 jaar getrouwd. Het jubileum werd tegelijkertijd gevierd met de doop van de MTS Lobelia en MTS Birjo en de inzegening van de MTS Birjo II, van rederij KOMU shipping.

Wij feliciteren Theo en Gerda met hun Gouden Huwelijk.

Doop, Heilig Vormsel, Kermis

Op zondag 19 maart wordt Whitney Elizabeth Maria Akcakaya gedoopt. Na de doop zal Whitney haar Eerste H. Communie ontvangen. Een bijzondere viering dus op deze zondag. Peter en meter zijn Nicolaas Martinus Eckelboom en Shannon Akcakaya.

De plechtigheid vindt op het KSCC Parochiecentrum om 14.00 uur plaats en zal worden voorgegaan door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 11 maart ontving Tony Nadus Ricardo Gerrits zijn Eerste H. Communie. Tony is het zoontje van Chiel Gerrits en Christy Hamers en broertje van Guillaume. Peetooms zijn Nadus van der Vorst en Ricardo Hamers.

Het sacrament werd in Soesterberg toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Doop, Kermis

Op zaterdag 11 maart werd Guillaume Gerrits gedoopt. Guillaume is het zoontje van Chiel Gerrits en Christy Hamers en broertje van Tony. Peettantes zijn Shalina Scheffer en Tonia Brummer.

Het sacrament werd in Soesterberg toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Circus, Geboorte, Kermis

Op 8 maart 2023 is Lia Enya Bolzern geboren. Dochtertje van Katja en Adrian Bolzern. Pfarrer Bolzern is voor Zwitserland lid van FORUM en ENTE.

Doop, Kermis

Op zondag 5 maart werd Johanna Antonia Henrica (Jeany) Hinzen gedoopt. Jeany is het dochtertje van Jan en Lena Hinzen – Ordelmans. Peettantes zijn Jeanet van de Vorst – Ordelmans en Gwendelyne Lubbers.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 5 maart vieren Piet en Lien Zandee – van Drunen dat zij 65 jaar getrouwd zijn. Op die dag is ook Lien jarig en viert zij dat ze 89 is geworden. Wij feliciteren Lien met haar verjaardag en Piet en Lien met hun Briljanten Huwelijk. Wij wensen hen veel plezier op 5 maart.

Heilig Vormsel, Kermis

Op zaterdag 4 maart ontvangt Roosanna Swinkels het sacrament van het Vormsel. Roosanna is het dochtertje van Sarah en Pierre Swinkels – Barth en zusje van Dana.

Het Heilig Vormsel wordt toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 4 maart ontvangt Dana Swinkels haar Eerste H. Communie. Dana is het dochtertje van Sarah en Pierre Swinkels – Barth en zusje van Roosanna.

Het sacrament wordt toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 3 maart treden Demi Scheffer en Frank Vale in het huwelijksbootje. De huwelijksplechtigheid wordt om 13.00 uur in de Sint Gertrudiskerk in Bergen op Zoom door aalmoezenier B. van Welzenes sdb voltrokken.

Algemeen, Geboorte

Op maandag 13 februari is Hermanus Ronaldus Johannes (Kyan) Wijnhoven geboren. Kyan is het zoontje van Niels en Ashley Wijnhoven – van de Ven. Peettante is Suzanne Lanters en peetoom is Johan van de Ven.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zondag 5 februari ontving Tommy Ordelman zijn Eerste Heilige Communie. Tommy is het zoontje van Willy en Nancy Ordelmans – Oudsen en broertje van Willy. Het sacrament werd toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb in de kerk op het KSCC Parochiecentrum.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 3 februari gingen Toon Hoefnagels en Sascha van Griensven met elkaar trouwen. De huwelijksceremonie vond plaats in de Liduina Basiliek Kerk te Schiedam en werd voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op vrijdag 27 januari ontving Louisa Verwijk haar eerste Heilige Communie. Louisa is het dochtertje van Henky Verwijk en Joleen Stuij. De plechtigheid vond in de R.K. Kerk in Bergen op Zoom plaats en werd voorgegaan door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 25 januari traden Joey van Zetten en Shanice Kros in het huwelijk. De huwelijksinzegening vond in de Mariakerk in Apeldoorn plaats en werd voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb. Tijdens de plechtigheid werd ook hun zoontje Joe gedoopt.

Doop, Kermis

Op woensdag 25 januari werd Johannes Henrikus (Joe) van Zetten gedoopt. Zoontje van Joey van Zetten en Shanice Kros, die tijdens dezelfde plechtigheid in het huwelijk traden. Peetooms zijn Louis Vallentgoed en Jordy van Zetten. De doop en huwelijksinzegening werden voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb in de Mariakerk in Apeldoorn.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 20 januari gaven Chiel de Winter en Demi Buwalda elkaar het ja-woord. De ceremonie begon om 10.30 uur in Kasteel de Grote Hegge in Thorn. Aansluitend was de kerkelijke inzegening in de St. Martinuskerk in Weert.

Wij hopen dat Chiel en Demi een fijne trouwdag hebben gehad.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 18 januari 2023 zijn Jopie en Michelle Rooze – de Voer in het huwelijk getreden. De huwelijksvoltrekking, na tien jaar samenzijn, had plaats in het Raadhuis van Apeldoorn.

Wij hopen dat Jopie en Michelle een fijne trouwdag hebben gehad.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op zaterdag 14 januari ontving Djayda Brunselaar haar Eerste Heilige Communie in de R.K. Kerk in Sweikhuizen door aalmoezenier B. van Welzenes.

Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 13 januari 2023 zijn Cheryl van de Wiel en Yan Way Fong getrouwd. De kerkelijke huwelijkssluiting vond plaats in de Sint Janskerk te ‘s-Hertogenbosch door aalmoezenier B.E.M. van Welzenes sdb.

Heilige Eerste Communie, Kermis

Op donderdag 12 januari ontving Johanna de Voer haar Eerste Heilige Communie. De ceremonie had in de Heilige Geestkapel in Assel bij Apeldoorn plaats en werd uitgevoerd door aalmoezenier B. van Welzenes.

Doop, Huwelijk, Kermis

Op 8 januari 2023 trouwden Cokkie Arjaans en Christy Brantenaar en werd tegelijkertijd Cokkie , Cornelis Antonius Branternaar, zoon van Cokkie en Christy gedoopt door aalmoezenier B.E.M. van Welzenes sdb. De viering heeft in Onze Lieve Vrouw Kerk te Overveen plaatsgevonden.

Correspondentieadres: Lage Brink 54, 7317 BE Apeldoorn

Doop, Kermis

Op dinsdag 3 januari 2023 zijn Yisanne Henderica (Petra) Fong en Yack Marinus (Marcel) Fong gedoopt. Zij zijn de kinderen van Cheryl Henderica van de Wiel en Yan Way Fong. Ook Cheryl en Yan werden gedoopt.

Zij werden gedoopt op het Schipperscentrum te Nijmegen door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.