Het KSCC, de Landelijke Parochie en de aalmoezenier krijgen regelmatig overlijdensberichten, geboortekaartjes, aankondigingen van huwelijken en jubilea of verhuisberichten.

In het kader van de wet op de privacy:
Wanneer u niet wilt dat deze informatie gepubliceerd wordt in de Christoffel Nieuwsbrief, op het informatiebeeldscherm bij de ingang van het Parochiecentrum of op deze website, wilt u dit alstublieft aangeven bij het verzenden van het bericht of kaart.

Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u op zoek naar een familiebericht van het jaar 2021, 2022 of 2023 dan kunt u hieronder de familieberichten uit die jaren lezen.

Familieberichten 2023

Familieberichten 2022

Familieberichten 2021

Heilig Vormsel

Op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) ontvangt Moreno Thielenius Kruythoff het Heilig Vormsel.

Het sacrament wordt toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Wij feliciteren Moreno met zijn h. Vormsel.

Heilig Vormsel

Op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) ontvangt Chenoa Woudstra het H. Vormsel. Chenoa is een zoon van Leon en Manuela Woudstra – Vallejo.

Het sacrament wordt toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Wij feliciteren Chenoa met zijn h. Vormsel.

Binnenvaart, Huwelijk

Op 24 mei geven Guido Wennekes en Michelle van den Berg elkaar het ja-woord!

Doop, Kermis

Op vrijdag 10 mei wordt Marina Maryjet Reijnders gedoopt. Marina is het dochtertje van Sergio en Maryjet Reijnders en zusje van Sjef. Peetoom en -tante zijn Ricardo en Felicity La Notte. Marina wordt door aalmoezenier Van Welzenes in Groningen gedoopt.

Binnenvaart, Heilige Eerste Communie

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) ontvangt Myrthe Scholting haar Eerste Heilige Communie. Myrthe is het dochtertje van Wesley en Ilona Scholting – Mooren.

Het sacrament wordt toegediend door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Wij feliciteren Myrthe met haar eerste communie.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 28 april waren Anton en Ligra Poppelier – Pruyn 50 jaar getrouwd. Wij feliciteren Anton en Ligra met hun gouden huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op vrijdag 26 april waren Deny en Marleen van Dongen – van de Pluym 50 jaar getrouwd. Zij vierden dit op 26 april om 15.00 uur in Dongen.

Wij feliciteren Deen en Marleen met hun gouden huwelijk.

Binnenvaart, Jubileum

Op woensdag 20 maart 2024 waren Tony en Gilda Vegter 60 jaar getrouwd. Zij vierden dit op dezelfde locatie als waar zij 60 jaar geleden elkaar het ja-woord gaven, namelijk in het Wantij Paviljoen in Dordrecht.

Wij feliciteren Tony en Gilda met hun diamanten huwelijk.

Binnenvaart, Geboorte

Op woensdag 27 februari is Julia Hilde Irene Rijke geboren. Dochtertje van Erik Rijke en Leontien Snijders en zusje van Jennifer, Lynn en Lars.

Doop, Kermis

Op zaterdag 2 maart wordt Remy Rudolf Frédéric Marinus Seuters gedoopt. Remy is het zoontje van Kristy en Rudie Seuters. Peter en meter zijn Dennis van Gool en Martina Scheepers. De doop vindt in de St. Annakapel in Breda plaats en wordt toegediend door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb.

Binnenvaart, Jubileum

Op zondag 25 februari vierden Han de Beijer en Jaco van Leuveren dat zij 12,5 jaar getrouwd zijn. De feestelijkheden vonden in Brasserie De Boerderij in Arnhem plaats.

Wij feliciteren Han en Jaco met hun koperen huwelijk.

Huwelijk, Kermis

Op woensdag 21 februari gaven Emely Denies en Patrik Enders elkaar het ja-woord. Het huwelijk vond plaats in de Heilig Kreuz Kirche te Aachen (D) en werd voltrokken door aalmoezenier B. van Welzenes sdb.

Doop, Huwelijk, Kermis

Op vrijdag 16 februari gaven Joep Hoefnagels en Chantal Schaak elkaar het ja-woord. Aansluitend werd na de huwelijksceremonie hun dochtertje Rose gedoopt.

De huwelijks- en doopceremonie hebben in de St. Maria Himmelfahrt Kirche te Keulen (D) plaatsgevonden.

Doop, Kermis

Op donderdag 25 januari is Christy Josephina Maria Weyn gedoopt. Christy is het dochtertje van Melanie Brunselaar en Tomas Weyn. Peetouders zijn Shannah Guhnen, Shanice Kros, Wouter Weyn en Cokkie Arijaans. Ze werd gedoopt door aalmoezenier Bernhard van Welzenes sdb in de Heilige Geest kapel in Assel.