Kerststukjes te koop

De traditionele K.S.C.C. Kerstmarkt kan dit jaar helaas weer niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen.Wel worden er Kerststukjes gemaakt (o.l.v. Yvonne) voor de verkoop en de opbrengst is voor het goede […]

Advent kalender on line

Advent kalender on line

Op verzoek presenteren we u opnieuw onze ‘online Adventskalender’. Hij staat klaar, om u en de gezinnen uit uw parochie mee te nemen naar het feest van Kerstmis. Want hoe […]

Schippersmast in Doornenburg geplaatst

Schippersmast in Doornenburg geplaatst

Na een heel lange adem, was het zover dat de Schippersmast geplaatst kon gaan worden aan de Sterreschans te Doornenburg. Iedereen die op het Pannerdensch Kanaal vaart kan vanaf deze week zien dat Doornenburg en omgeving een schippersvereniging heeft. Het bewijs daarvoor is de tien meter hoge schippersmast.

Foto’s: Sint bezoekt KSCC Nijmegen

Sinterklaasfeest op KSCC Nijmegen

Zondag 28 november is het weer zover. Dan komt de goedheiligman op bezoek op het KSCC parochiecentrum te Nijmegen. Wij willen voor de kinderen een groot feest van maken.
Het is belangrijk dat alle gegevens in het Grote Boek van de Sint kloppen. Daarom willen wij u vragen om onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen.