Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweede Kerstdagviering en 50 jarig priesterjubileum aalmoezenier

26 december 2021 @ 11:00 - 12:30

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Deze Tweede Kerstdagviering is in die zin bijzonder dat vandaag ook het 50 jarig priesterjubileum van aalmoezenier Van Welzenes wordt gevierd. De landelijk aalmoezenier is vandaag 50 jaar geleden tot priester gewijd door Mgr. drs. J Bluyssen, bisschop van Den Bosch. Daarnaast is hij ook op de kop af 50 directeur van het KSCC. Verder bestaat de RK Schippersparochie 50 jaar en de RK Parochie voor Kermis- en Circuspastoraat 15 jaar.

Celebrant van de viering is landelijk aalmoezenier B. van Welzenes sdb met mede-celebranten oud-schippersbisschop Mgr.drs. A. van Luyn en provinciaal pater W. Wambeke.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jeroen en Philip van de Ven (trompet en hoorn); Dinie Jacobs (fluit); Sylvia Greve en Ingeborg (zang en piano) en het KSCC Kerkkoor.

We verwachten door de feestelijkheden dat het druk kan worden. Vandaar dat we u vragen u zich aan te melden voor het bijwonen van de eucharistieviering via:

E-mail: of telefonisch via +31(0)24 – 377 75 75. De viering is ook live te volgen via livestream. De code voor de livestream is: https://youtu.be/KdPCpR_mxEE

Vanaf 18 december houden we op last van de overheid ons aan de coronamaatregelen. Houd afstand, was uw handen en bij het verplaatsen in de kerk dient u een mondkapje te dragen. als u zit mag het mondkapje af. Bij klachten blijf thuis.

Gegevens

Datum:
26 december 2021
Tijd:
11:00 - 12:30
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

KSCC Nijmegen
Waalhaven 1 K / Navigatie: Havenweg
Nijmegen, 6541 AG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie