LENTE IN DE BOL TIJDENS MODESHOW

Donderdag 16 mei, was het een gezellige drukte op het KSCC. Vanaf 13.00 uur druppelde de bezoekers voor de modetrends van lente/zomer 2024, zoetjesaan binnen. Koffie en thee werd geschonken met voor wie wilde wat lekkers. Er hing een vrolijke sfeer en uit het geroezemoes met elkaar bleek dat iedereen toch wel erg nieuwsgierig uitkeek naar wat de Modeshow van De Haas Mode voor hem en haar in petto zou hebben.

Achter de schermen, was alles prima geregeld. Onze modellen, allemaal vrijwilligers bij het KSCC, stonden te trappelen van ongeduld om hun outfits te showen. Om 14.00 uur trapte de ladyspeaker, Jos de Haas van De Haas Mode enthousiast af en kwamen de eerste modellen de catwalk op. Als volleerde mannequins werden de outfits van de lente en het zomerseizoen aan de ruim 45 bezoekers gepresenteerd. Met name voor de mannen waren de borstzakjes op blouse of shirt een hot item. “want waar moet ik anders mijn mobieltje laten of mijn haarkam”? werd er gegrapt. Maar De Haas Mode was er goed op voorbereid, want op de meeste blouses en shirts zaten de o zo gewenste borstzakjes.

De Modeshow werd afgesloten met een applaus voor alle vrijwilligers, die deze modeshow tot in de puntjes hadden geregeld, maar natuurlijk ook een warm applaus voor de mannequins en voor Jos de Haas. Tijdens de borrel werd er al meteen gevraagd om ook voor het najaar weer een modeshow te organiseren. Wie weet… Gemma Raats en Henriette Leensen, de drijvende krachten achter de vele Soos-activiteiten nemen het mee in hun plannen.

Tekst/Foto’s: Lyon Romijnders